maandag 16 april 2012

Café Noir Cupcakes



~*~Ingrediënten~*~
(voor 6 stuks)

250 gram cupcakemix 
125 gram boter
1 ei
1 eetlepel melk
12 Café Noir koekjes (verkruimeld)
1 theelepel oploskoffie (oplossen in een half theelepeltje warm water)


~*~Bereidingswijze~*~

Maak het beslag voor de cupcakes door de mix, boter, ei en melk in een mengkom te mengen. 
Verkruimel de Café Noir koekjes in kleine stukjes en roer deze met een lepel door het beslag. Een handige manier om dit zonder te smeren te doen is om de koekjes in een ziplockzakje te doen en hier met een deegroller overheen te rollen/slaan. Los een theelepel oploskoffie op in een klein beetje warm water en mix dit door de mix.

Verdeel het beslag over je baking cups en bak ze in de oven (170/180 graden) in ongeveer 20 minuten gaar.


Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten